Wij zijn wij

BITS TECHNIEK BV is een gespecialiseerd
technisch bureau

In het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en Hbo-niveau.

 

Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de Elektrotechniek, werktuigbouw, Installatietechniek, Bouw, Retail, Civiel en (Petrochemische) Industrie.

Wie zijn wij

Wij staan bekend om onze kennis, flexibiliteit, betrouwbaar, vakmanschap en onze enthousiasme in de Elektrotechniek in de breedste zin van het woord.
Wij werken met vaste partners binnen de Installatietechniek, Elektrotechniek Retail, Utiliteit, Nieuwbouw, Data, Woningbouw en Renovatie.

BITS TECHNIEK BV is opgericht in 2021 door Anushka Jankie

Door mijn ervaringen jaar in en uit bij diverse bureaus en installatiebedrijven in dienst te hebben gezeten, heb ik de nodige ervaringen mogen opdoen. Hier ben ik erg dankbaar voor. Met deze ervaringen kwam ik erachter hoe het ook anders kan. Ik wou verbeteringen brengen in de dagelijkse uitvoeringen. Meer naar voren komen om te laten voelen dat het niet alleen gaat om een technisch bureau, maar vooral ook om de werknemers, de samenwerking met de opdrachtgevers. Er meer zijn voor de werknemers en opdrachtgevers. Meer hulp bieden waar nodig! Omdat het altijd beter kan.

Door er een eigen draai aan te geven, zoals ik het beste voor hebt voor mijn opdrachtgevers/partners en medewerkers.

Balans is geen vaste staat van Zijn, maar ruimte en stilte vinden temidden van de veranderingen

BITS TECHNIEK interesseert zich als specialist niet alleen in de werknemers maar ook in het werk en kunnen wij waar nodig eigen monteurs begeleiden en opleiden. BITS TECHNIEK BV staat voor u klaar op een professionele wijze.

Contactformulier

Contact

BITS TECHNIEK B.V.

Ligusterbaan 1
2908 LW Capelle aan den IJssel

Telefoon

KvKnummer

85067482