Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare, vakkundige partner in de elektrotechniek? Bits Techniek BV is een ervaren elektrotechnisch bedrijf. Wij werken voor diverse hoofdinstallateurs door heel Nederland. Dankzij onze flexibele werkwijze kunnen wij (deel)projecten direct oppakken. Onze gecertificeerde, ervaren medewerkers installeren en onderhouden uiteenlopende elektronische installaties.

Wat BITS TECHNIEK BV voor jou kan betekenen?

Binnen de elektrotechniek kun je ons voor de volgende zaken inzetten:

  • installeren van licht- en krachtstroominstallaties
  • installeren van aardingen
  • aanleggen en installeren van noodverlichting
  • kabels trekken voor de elektra, CCTV, data en brandmelding

Projecten in de Retail sector

Als elektrotechnisch bedrijf voeren we voornamelijk opdrachten uit voor hoofdinstallateurs die werkzaam zijn in de Retail sector (alle voorkomende winkelketens en supermarkten. Deze projecten voeren we doorgaans op korte termijn uit. Daarnaast worden we regelmatig ingezet voor elektrotechnische projecten in kantoorpanden en de utiliteit.

BITS TECHNIEK is Flexibel inzetbaar

Door de ervaringen weet BITS TECHNIEK BV hoe belangrijk het is dat de verbouwing van een winkelpanden snel worden gerealiseerd. Onze werknemers werken daarom snel en kan BITS TECHNIEK BV gemakkelijk opschalen.Alle medewerkers van BITS TECHNIEK BV zijn gecertificeerd om te werken op grote hoogte. Ook beschikken ze over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschappen. Verder zijn ze in het bezit van een VCA-certificaat. U kunt er vanuit gaan dat de werknemers volledig uitgerust aanwezig zijn op de werkvloer.

Contactformulier

Contact

BITS TECHNIEK B.V.

Ligusterbaan 1
2908 LW Capelle aan den IJssel

Telefoon

KvKnummer

85067482